Raphael suites

Raphael suites

In het Quartier Latin misschien wel het chicste deel van het historische centrum van Antwerpen liggen de Raphael suites. Deze suites zijn een perfect alternatief als je liever niet in een hotel verblijft tijdens je bezoek aan Antwerpen. De suites zijn allemaal smaakvol ingericht. Een subtiele combinatie van moderne meubelen aangevuld met hier en daar wat vintage accenten zorgen ervoor dat de suite eerdere op een huiskamer lijkt dan een hotelkamer.

Het boeken van een overnachting in de Raphael suites is vrij eenvoudig via booking.com maar kan natuurlijk ook rechtstreeks bij de accommodatie. Verwacht echter geen receptie of een ander warm onthaal. Je krijgt namelijk via de sms een toegangscode toegestuurd. Deze moet je intoetsen bij de voordeur en je kamerdeur. Wel zo handig kun je ook de sleutel niet kwijtraken. Mocht er toch iets zijn staat er in de sms een telefoonnummer die je kunt gebruiken voor noodgevallen.
De suites zelf zijn van alle gemakken voorzien met name de goed ingerichte keuken kan erg handig zijn als je langere tijd in Antwerpen verblijft. Ondanks het feit dat de appartementen midden in het centrum van Antwerpen liggen zijn de kamers opvallend rustig zodat je kunt genieten van je nachtrust.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *