Dining with the Stars

Dining with the Stars

Na meerdere succesvolle edities van de DiningCity Restaurant Week voor sterrenrestaurants vindt de volgende Dining with the Stars dit winter seizoen weer plaats. Van 25 februari tot en met 6 maart 2016 kan er bij de culinaire crème de la crème van België weer tegen een gereduceerde prijs genoten worden van een lunch of diner. Een 4-gangen lunch bij een gastronomisch restaurant kost tijdens dit evenement slechts 49 euro en een 5-gangen diner 60 euro. Reserveren kan vanaf 8 februari 2016 op www.diningwiththestars.be.

Tijdens de laatste editie van Dining with the Stars afgelopen zomer beleefden meer dan 10.000 bezoekers gastronomische hoogtepunten voor een zeer scherpe prijs. Deze keer verwacht organisator DiningCity.com ruim nog meer bezoekers. Hiermee zullen de deelnemende toprestaurants elke dag van het evenement nagenoeg volgeboekt zijn. Het doel van Dining with the Stars: een breder publiek kennis laten maken met restaurants die zijn beloond met sterren of een minimum van 15 Gault Millau punten. Het verwijderen van de spreekwoordelijke drempel en aantonen dat een restaurant met deze hoge notering in de Michelin en Gault Millau Gids draait om de hoogst haalbare kwaliteit en gastvrijheid.

Reserveren

Restaurants die in het bezit zijn van 15 Gault Millau punten of meer kunnen meedoen aan Dining with the Stars. Dit maakt het een exclusief evenement waarvoor alleen de beste restaurants geselecteerd zijn. Deelnemers van dit culinaire evenement zijn toprestaurants als Aan Tafel bij Luc Bellings(**), Nuance(**), Danny*, Table d’Amis(*), Le Coq aux Champs (*) en De Jonkman (**). Alle deelnemers zijn terug te vinden op www.diningwiththestars.be. Vanaf 8 februari 2015 kunnen fijnproevers via deze site een tafeltje reserveren. Voorafgaand en tijdens Dining with the Stars worden er regelmatig extra couverts toegevoegd, maar vaak zijn alle beschikbare restaurants binnen korte tijd al bijna helemaal volgeboekt. Wees er dus snel bij om zeker te zijn van een tafeltje tijdens dit fine dining event.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *