Sjokolat

Sjokolat

Chocoladeliefhebbers opgelet! Met Sjokolat is er begin 2015 een nieuwe chocolatier in Antwerpen bijgekomen die je moet bezoeken. In de moderne winkel worden heerlijke chocolade, pralines en truffels aangeboden. De chocoladeproducten van Sjokolat bestaat uit eigen producten waarbij men het niet schuwt om opmerkelijke smaken toe te voegen aan de chocolade.

antwerpen-sjokolat2

Wie de winkel binnenstapt die zal moeite hebben om te moeten kiezen. De producten in de strak vormgegeven zaak liggen er appetijtelijk bij en doen je verleiden om vooral zoveel mogelijk te kopen. De bonbons zien er heerlijk uit en smaken dito. Ga maar eens wat opvallende smaken uitproberen, dan ervaar je het zelf. Je kunt bij Sjokolat onder andere genieten van pralines met speculoos, lavendel, geranium, klaproos, gekonfijte chili, honing-Ricard en de lokale drank Elixer-d’Anvers.

antwerpen-sjokolat3

Bij Sjokolat wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Dit proef je terug in de producten. Voor zover wij hebben kunnen beoordelen lijkt het alsof er wat minder suiker gebruikt wordt in de chocolade, waardoor de pure smaken beter naar boven komen.

Sjokolat is gevestigd in de Hoogstraat 33 te Antwerpen. De winkel is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. Wie door de Hoogstraat loopt die zal overigens vanzelf naar binnen getrokken worden door het bord waarop ‘goesting in Sjokolat’ staat. Zo hebben wij dit heerlijke adresje in Antwerpen in ieder geval ontdekt.

antwerpen-sjokolat5Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *