Rock Lobster City Lodge

Rock Lobster City Lodge

In Antwerpen zijn diverse leuke hotels en Bed & Breakfasts te vinden. Voor iedere prijsklasse is er wel een geschikte accommodatie te vinden; deze zijn er immers genoeg in Antwerpen. Zo ook in de wijk Zurenborg. Deze Bed & Breakfast ligt centraal gelegen in de wijk op steenworpafstand van het centrale plein: de Dageraadplaats.

Info over het hotel

Het hotel beschikt over 5 kamers met muzikaal thema. Er is gratis WiFi en parkeren in de straat kan voor 3.80 euro per dag. Zo af en toe zijn er huiskameroptredens. Ontbijt is niet standaard inbegrepen maar bij te boeken voor 15 euro per persoon. Openbaar vervoer is in de buurt te vinden op de Dageraadplaats.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door de gastheer/vrouw van de Bed & Breakfast. Eenmaal binnen valt je gelijk de huiselijke sfeer op. Een ruime woonkamer met aangrenzend een keuken van stoer karakter. Achter de keuken is een kleine patio te vinden. Na het bevestigen van de boeking volgt een korte uitleg van de benedenverdieping. Je kan daar gebruik maken van de woonkamer (muziek afspelen) en keuken. Drankjes zijn tegen betaling te vinden in de koelkast.

rock-lobster-lodge-beneden

Door de gastheer/vrouw word je ook naar je kamer begeleid. Alles wordt ook hier weer goed en vriendelijk uitgelegd en natuurlijk gerelateerd aan het thema van je kamer. (geboekt: Tweepersoonskamer Jazz).

De kamer is voldoende ruim, van alle gemakken voorzien en volledig in Jazz-Style: donkerrode gordijnen die goed het daglicht tegenhouden en een CD-speler voor het afspelen van Jazz muziek. Een stevige boxspring bezorgt je je nachtrust en bij dorst kun je geheel inbegrepen koffie of water pakken. Je telefoon opladen is geen probleem: aan beide kanten van het bed zijn stopcontacten voorzien. Er is ruimte vrijgehouden voor het opbergen van koffers. Veel ruimte om kleding op te hangen is er echter niet.

De badkamer is van modern design en voorzien van toilet, bad en regendouche. Het heeft een ruime opzet en goede lichtinval dankzij het grote raam. Er zijn genoeg handdoeken, zepen en een föhn beschikbaar.

rock-lobster-lodge-badkamer

Na je overnachting

Ontbijt is bij te boeken voor 15 euro per persoon. Ook op de Dageraadsplaats om de hoek zijn leuke gelegenheden voor een ontbijt. Bijvoorbeeld “Aan het strand van Oostende” biedt een uitgebreid en hip aanbod aan ontbijt.

Aan iedere hotelovernachting komt helaas een einde. Bij betaling wordt er gevraagd naar je verblijf, vriendelijk een hand geschud en afscheid genomen; zo huiselijk voelt zo’n Bed & Breakfast bijna.

Ons oordeel

Wij waren zeer tevreden over deze accommodatie. Het is een echte aanrader voor wie een accommodatie met een eigen identiteit zoekt op een leuke plek binnen Antwerpen. De prijs die we betaalden was prima: 100 euro voor 2 personen. Daar komt dan nog € 2,39 toeristenbelasting per persoon bovenop.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *