Bar Gloed

Bar Gloed

Sinds vorige maand heeft Antwerpen er een nieuwe hotspot bij: Bar Gloed. Deze pop-up bar is met een oppervlakte van bijna achthonderd vierkante meter meteen één van de grootste pop-up horecazaken in België. Bar Gloed is gevestigd in de Antwerp Tower. Dit op twee na hoogste gebouw van Antwerpen stond voorheen bekend als de Dela toren en staat op dit moment leeg. Althans, het stond leeg. De eigenaar van het gebouw biedt de komende maanden aan allerlei initiatieven de ruimte. Zo is er op de 16e verdieping een escape game gevestigd, zit op de veertiende verdieping van 1 juni tot 30 september  THE PONY CLUB gevestigd (waarmee deze kapper het mooiste uitzicht van alle Antwerpse kappers heeft) en is op verdieping 21 Klub Goud gevestigd. De Citta Panoramazaal op de 24e verdieping biedt een enorm uitzicht over Antwerpen.

bar-gloed2

Bar Gloed bestaat uit een binnendeel die industrieel ingericht is met retro tweedehands meubilair. Behalve een bar waar allerlei drankjes geschonken worden kun je hier ook eten. Bij aangenaam weer vertoef je nog beter op het buitenterras. Houten picknicktafels en fleurige strandstoelen maken van dit buitenterras op de vierde verdieping een heerlijke oase in de stad.

Bar Gloed opent doordeweeks om 11 uur en in het weekend om 9 uur en is tot in de late uurtjes open. Je vindt Bar Gloed aan de Keyserlei 5. Om naar boven te gaan meld je je bij de receptie. Daar krijg je te horen welke lift je kunt nemen. Bar Gloed is als het goed is tot begin oktober te bezoeken.Er is 1 reactie op dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *