Beste Buren Liefdesweekend

Beste Buren Liefdesweekend

Het BesteBuren-feestjaar wordt op 13 en 14 februari 2016 met een liefdesweekend in Antwerpen afgesloten. Nederlanders krijgen dat weekend gratis toegang tot alle musea in Antwerpen. In deSingel staat een apotheose van Vlaams-Nederlandse culturele uitwisseling op til. Op het programma van zaterdag onder meer: de nachtelijke trip van 55 jonge podiumkunstenaars uit de Lage Landen tijdens MOMENTUM, twee voorstellingen van BOG., het Rotterdams Philharmonisch Orkest dat het Collegium Vocale Gent omarmt en Ivo van Hove met Toneelgroep Amsterdam.

Mis ook de gratis activiteiten op zondag niet met onder meer: een lezing over operavernieuwing, de presentatie van citybooks Antwerpen én het officiële BesteBuren-Slotfeest met artiesten en politici uit de Lage Landen!

Kijk voor het volledige programma op: www.besteburen.eu/liefdesweekend

Praktisch:
Het BesteBuren-feestweekend vindt plaats in diverse zalen van deSingel in Antwerpen.
Voor het zaterdagprogramma moet je een ticket kopen via deSingel.
De toegang voor het hele zondagprogramma is gratis. Iedereen is welkom op het officiële Slotmoment van BesteBuren maar reserveren voor dat onderdeel is wel verplicht!

Alle reserveringsinformatie via de website van deSingel.

Big deal: Er zijn tickets te winnen voor MOMENTUM, voor GOD., Missa Solemnis en voor De Stille Kracht. Kijk hier!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *