Einde van de Flandria boten?

Einde van de Flandria boten?

Deze week werd bekend gemaakt dat eigenaar Studio 100 na deze zomer zal stoppen met de legendarische Flandriaboten. De rondvaartboten van Flandria zijn een begrip in Antwerpen. Studio 100 geeft aan dat de exploitatie verliesgevend is en dat meerdere initiatieven om dit om te draaien naar winstgevendheid niet geslaagd zijn. Hierdoor zal er na deze zomer gestopt worden met de Flandria rondvaarten.

Topjaar 2016

Nadat het nieuws bekend werd dat Flandria er mee gaat stoppen, stroomden de boekingen ineens binnen. Het besef onder de Antwerpenaren dat Flandria gaat verdwijnen zorgt voor een enorme toename in de populariteit. Afscheidsjaar 2016 zou daardoor zomaar ineens een topjaar kunnen worden voor het bedrijf.

Overname door concurrent?

Vandaag kwam er ineens nieuws dat Fandria mogelijk overgenomen zou kunnen gaan worden door de Antwerpse rederij Jan Plezier. Deze concurrent zou serieuze interesse hebben om de activiteiten van Flandria over te nemen. De Vlaamse kranten melden dat eigenaren Nils en Rene Verbeek met Studio 100 in gesprek zouden willen gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *