Wintereditie Restaurant Week 2015

Wintereditie Restaurant Week 2015

De echte gastronomieliefhebber heeft dit culinair hoogstaande evenement vast al een tijd in de agenda staan. De volgende winter editie van de DiningCity Restaurant Week in België is dan ook iets waar fijnproevers niet omheen kunnen. Tijdens dit grote culinaire evenement kunnen gasten voor een gereduceerd tarief tafelen bij de beste restaurants van België en Luxemburg. Van 26 november t/m 6 december 2015 vindt de Restaurant Week winter editie 2015 plaats. Gasten kunnen genieten van een culinaire lunch of diner tegen vriendelijke prijzen. Voor een 3 gangenlunch betalen gasten € 24,50 en ’s avonds kan er genoten worden van een 3 gangen diner voor € 29,50*. Wegens groot succes is reserveren aan te raden. Reserveren kan vanaf 11 november 2015 via w​ww.restaurantweek.be.​

Deelnemende restaurants

Voor deze editie van de Restaurant Week hebben al veel toprestaurants zich aangemeld, ongeveer 300 over heel België. De uiteindelijke selectie bevat zowel restaurants mét als zonder Michelinsterren in België, maar ook restaurants met meer dan 15 punten in de GaultMillau gids

doen mee. Gasten kunnen hun stoel aanschuiven bij sterrenzaken als Aan Tafel bij Luc Bellings** in Hasselt, Danny* in Mechelen, Nuance** in Duffel. O.a. toprestaurants The Dining Room in Sint­Amands, De Lijsterbes* in Berlare, Auberge de Herborist* in Brugge, Zoethout in Wellen en Couvert Couvert* in Heverlee h​ebben zich ook aangemeld voor dit bekende, succesvolle culinaire evenement. Via de website w​ww.restaurantweek.be is een overzicht te vinden van de tot nu toe deelnemende restaurants.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *