Kerstmarkt Antwerpen start 5 december 2015

Kerstmarkt Antwerpen start 5 december 2015

Het lijkt door de hoge temperaturen nog ver weg, maar over enkele weken gaat de kerstmarkt van Antwerpen alweer van start. En wel op zaterdag 5 december 2015 om precies te zijn. De 2015/2016-editie duurt tot en met 27 december 2015. Een deel van de kerstmarkt blijft zelfs nog een week langer staan, want op het Steenplein blijven de chalets tot en met zondag 3 januari 2016 staan.

De opening van de Antwerpse kerstmarkt valt dit jaar samen met het Sinterklaasfeest. In redelijk wat Nederlandse gezinnen zal deze zaterdagavond gebruikt worden om pakjesavond te vieren. Toch is de verwachting dat ook dit jaar de opkomst tijdens de opening weer erg groot zal zijn. Vorig jaar was het extreem druk tijdens het openingsweekeinde van de kerstmarkt. Een belangrijke factor blijft het weer. Als het regent dan blijven toch meer mensen thuis.

Op zaterdagen en vrijdagen is de kerstmarkt tot 23 uur ’s avonds geopend. Op de andere dagen sluiten de chalets om 21 uur hun deuren al. Op 24 december stopt de kerstmarkt om 18 uur. Dit is vanwege kerstavond. Tijdens Kerstmis is de kerstmarkt gewoon open.

De exacte openingstijden van de kerstmarkt van Antwerpen vind je op deze pagina.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *