Cocktails at Nine

Cocktails at Nine

Verstopt achter de Onze Lieve Vrouwekerk ligt deze cocktailbar. Ondanks dat de bar gevestigd is in een van de meest toeristische stukjes van Antwerpen is hij niet heel erg bekend. Je zou er als je het niet wist ook zo voorbij lopen. Op de lijnwaardmarkt nummer 9 is een grote grijze poort te vinden. Door de poort kijk je uit op een binnenplaatsje met aan het einde de ingang van een bar. Met een klein opstapje stap je zo cocktails at Nine binnen. De zaak heeft een bijzondere warme inrichting met een prachtig versierd houten plafond. De gasten zitten in lage leunstoelen aan lage tafeltjes en er heerst een heerlijke rustige sfeer. Grote groepen of gezinnen met kinderen zijn er dan ook niet welkom.

cocktailsatnineBij Cocktails at Nine worden heerlijke cocktails geschonken. Ze hebben een aantal prima klassiekers op de kaart staan. De Long island Iced tea hier is echt heerlijk. Goed sterk en met precies de juiste verhoudingen tussen de diverse dranksoorten. Alle echte klassiekers kunnen de barmannen hier ook gewoon maken ook al staan ze niet op de kaart. De bijzondere cocktails wisselen met enige regelmaat voor nieuwe recepten. De heren van Cocktails at Nine zijn zelf ook erg creatief in het maken van nieuwe combinaties. Wil je meer weten over de cocktails neem dan een plekje aan de bar en sla de heren gade terwijl zij hun cocktail kunsten showen. Cocktails at Nine is een prima plek om heerlijk te genieten van je favoriete cocktail. Ga je op zaterdagavond dan is het wijs om vooraf een tafeltje te reserveren.

cocktailsatnine-3
Cocktails At Nine is gevestigd aan de Lijnwaadmarkt 9 in Antwerpen

openingsuren:
Woensdag van 18.00u tot 24u
Donderdag en vrijdag van 18.00u tot 1.00u
Zaterdag van 15.00u tot 1.00u
Zondag van 15.00u tot 24uEr zijn 2 reacties op dit bericht
  1. Sjampetterke om 16:55 uur

    Ooo heerlijke cocktails. Jammer dat ze de kaart veranderd hebben en vooral eigen cocktails er op hebben staan. Als liefhebber van een goede mojito mis ik die nu wel op hun kaart.

  2. Fred Raket om 18:24 uur

    Leuke tent. Jammer alleen dat ze te weinig plek hebben op de avonden, de cocktails erg lang op zich laten wachten en dat de klassiekers amper nog op de kaart te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *